Tennisaktuellt mars 2018

Sommartid på söndag! Snart utetennis på Bjärreds Saltsjöbad!

Men först:

Räfsningsförmiddagen på Saltsjöbaden på lördag 24 mars. Vi hoppas att många har möjlighet att spendera några timmar tillsammans med medhavd räfsa i högsta hugg, mellan 10-13. Kan du inte hjälpa till hela tiden, kom så länge du hinner. Har du ingen räfsa, kom ändå, vi har några på lager!

Blir vi många går det kvickt och det är garanterat trevligt för alla som är på plats. Viktigt gemensamt jobb att få bort löven så att vaktmästare Håkan kan börja trumla banorna i nästa vecka.

Vi har cafeterian igång med kaffe, bullar och kanske även lite grillning.

Naturligt roligt mingel!

Fasta utetider:

De som hade fasta tid förra året har fått faktura för sin tid, har du en tid betalar du 900 kronor för 14 möjliga fasta timmar under sommaren. Har du mer än en tid betalar du för den också, den faktura du fick var på 900 kronor (=1timme). Eftersom vi av enkelhetsskäl sände ut en gruppfaktura blev det för en tid.

Om du vill byta din tid mailar du in önskemål till info@lbtktennis.se, likaså mailar du om du önskar en fast tid men inte haft tidigare, vi fördelar alla möjliga tider i andra halvan av april.

Ny hemsida!

Missa inte att gå in och kolla våra nya fräscha hemsida, www.lbtk.net! Stor tack till Linda Bergelin som hjälp till med uppbyggnad och Christian Brandt som bidragit med fina bilder. Vi tar gärna emot feedback på innehåll och åsikter om information som eventuellt saknas för framtida vidareutveckling. Skicka gärna det till   info@lbtktennis.se .

Sommarskolorna v 25 och v 26

Det är hög tid att anmäla till våra populära sommarskolor. Veckorna 25 och 26, mera info hur du anmäler  hittar du på våra nya hemsida www.lbtk.net! Endast anmälan till LBTK:s plusgiro 630016-4. 750 kronor per barn och vecka. Glöm inte ange vilken vecka det gäller!

Vi har plats för 85 barn per vecka och du måste nog anmäla senast i helgen för att vara säker på att få en plats. Det är först till kvarn som gäller. Från 8 år ( födda 2010) för barn som inte varit med i vår förtennisskola.

Mellan 09-15 måndag-torsdag håller vi igång barnen med trevligheter med tennis som den självklara största ingrediensen.

Vi har haft det nuvarande stuket på våra sommarskolor i över 40 år, många av föräldrarna till dagens deltagare har själva varit med på ”sin tid”.

Vuxenkursen i sommar fulltecknad

Vuxenkursen före midsommar är fulltecknad och kölistan är tillräckligt lång. Nästa vuxenkurs blir i höst, tid meddelas i början av september när vi lägger upp inneschemat.

Ett tips för de vuxna som vill ha lite träning med tränare och har missat våra kurser. Kolla på hemsidan vilka tränare du kan kontakta för privat träning!

Medlemsavgiften 2018

Har du inte betalt medlemsavgiften för 2018, gör det!

Junior: 150 kronor

Senior: 250 kronor.

Du går in på matchi.se där vi har medlemsregistret och där betalar du. Har du glömt dina inloggningsuppgifter, maila oss, så kan vi lotsa vidare. Men tänk efter först!

Alla som går i olika LBTK-kurser, Vuxna, barn, eller som har fasta tider måste vara medlemmar, men alla kan bli det ändå! Det är billigare att spela på strötid och du stöttar tennisverksamheten.

Vi ses på lördag!

Bengt Bergelin

Klubbchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *