Tennisaktuellt Maj-Juni

Hej alla tennisvänner. Vår intensiva tävlingsverksamhet under maj på utebanorna är nu slut, många trevliga kamper och bra för de LBTK-ungdomar som var med och kämpade på bra, mot starkt Skåne-motstånd!

Tävlingarna gick utmärkt, inte minst genom vår starka organisation med David Ekerot som tävlingsledare, Terje Larsen, Ivan Molin och Andy Ahumada var också på plats och en rad föräldrar i cafeterian och ungdomar som dömde.

Tack alla ni som gjorde att det blev ett bra slutresultat för LBTK!

Nu hoppas vi på en fortsatt bra sommar på utebanorna, det som gäller nu är fortsatt träning under hela juni för tävlingsspelarna, sommarskolor i veckorna 25–26 för sammanlagt drygt 170 barn, Vuxenkurs helgen före midsommar som är fulltecknad.

Om någon som är anmäld till Vuxenkursen, eller sommarskolorna inte har fått någon bekräftelse via mail, hör av er till oss.

Vi håller på att köra in ett nytt administrationsprogram och det kan bli en del missar så här i början, men vi lär oss och rättar till!

Nästa innesäsong

Vi har gått ut med fakturor för nästa innesäsong, dels till de som haft fasta tider, dels till de som är med i olika gruppverksamheter, typ Måndagstennis, tjejliga etc. Men även de som varit med i våra olika tennisskolor.

Vi har ändrat träningen så det blir måndag-fredagar, även också har vi ändrat till terminsbetalning för träningsverksamheten.

När det gäller timuthyrning har vi differentierade priser.

En fast tid på attraktiv tid kostar 3500 kronor per säsong.

Icke attraktiv tid (vardagar 07–15 och 22–23, lördagar 07–09, 17–23, söndagar 07–09, 21–23 kostar 2000 kronor per hel innesäsong.

Strötider från kommande innesäsong:

Attraktiva tider: 150 kronor medlemmar, 250 kronor icke medlemmar

Icke attraktiva tider: 100 kronor medlemmar, 150 kronor icke medlemmar

Utebanorna oförändrade avgifter.

Alla som betalar in senast 30 juni har sina platser/tider kvar, men ni får gärna betala in redan nu i maj!

De som tidigare inte haft fast tid, eller inte varit med i kurser kan sända in mail till oss om önskemål. Ni kan om någon vecka också gå in på vår hemsida och kolla hur man gör anmälan.

GDPR- nya datalagen

Ingen har väl undgått den nya datalagen.

Först skall sägas att vi alltid följt intentionerna i den lag som nu finns. Vi har inte fört vårt register vidare, att vara medlem i LBTK har varit och är en ”fredad zon”, de enda som fått tillgång till registret är Svenska Tennisförbundet och Riksidrottsförbundet och vår bokningsleverantör.

Om du inte vill vara med längre, hör av dig så stryker vi dig ur registret.

På bokningssidan står nu endast Bokad tid, eller abonnemang. Du ser dock själv listan när du loggar in, så bokar du en strötid, kom ihåg vilken bana du bokat, för du kan inte se det på våra anläggningar, bara via din egen inloggning.’

 

Vi ses på banorna!

 

Bengt Bergelin

Klubbchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *