GOTT NYTT ÅR !!

Ett händelserikt år går mot sitt slut. Innan nyårsfirandet vill vi informera lite om upplägget för vårterminen, och en del nyheter som kan vara bra för er att veta.

Lite information om Tennisskolan

Vårterminen startar den 7 januari. Vi utgår från det befintliga schemat, vilket betyder att ni fortsätter i de grupper, tider, och dagar ni är vana vid från höstterminen. Om ni vill utöka träningsdosen hör ni av er till David på  david.lbtk@gmail.com. Fakturor för vårterminens avgift skickas ut i början av januari.

Nyheter 2019

I verksamhetsplanen hittar ni en hel del nyheter på tävlings och träningsfronten. Bl a har vi utökat antalet tävlingar vi arrangerar, med ytterligare SO Tour-tävlingar för de yngsta till JSM-race och Regionsmästerskap. Vidare har vi ett tennisläger för alla i slutet av april, ett nytt läger för tävlande juniorer, och när grussäsongen kör igång erbjuder vi utomhusträning för hela tennisskolan (6 maj-20 juni).

Nytt administrativt system, Matchi

Från och med den 1/1 har vi ett nytt bokningssystem, Matchi. För att ni ska kunna boka banor behöver ni skaffa ett Matchi-konto. Alla som finns i våra nuvarande register kommer att få information via mail om hur ni skapar ett sådant konto, och hur ni använder systemet. P.g.a att vi idag har 3 olika administrativa system som ska samlas ihop till 1, får ni ha överseende att ni kan få flera mail med samma information. Eftersom vi kommer att använda Matchi i alla ärenden i vår administration är det viktigt för oss, och för er, att vi får in aktuell kontaktinformation.

Dags att betala !! Medlemsavgift 2019

Senior : 300 kr Junior 200 kr betalas via Matchi.

Nu när nya året börjar närma sig önskar vi här på klubben er alla ett Gott Nytt År

För er som vill spela tennis har klubben öppet hela helgen, den 31/1 från kl. 14 och öppnar 1/1 kl 11.00. Dra nytta av juniorkortet, och utmana era kompisar!

Några frågor eller problem skicka ett mail eller slå en signal !

Magnus Hansson

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *