Tennisaktuellt november forts.

Nalle Puh Cup

Idag har vi vår informella lättsamma tävling för tennisskolorna. Det är ett ypperligt tillfälle att känna på tävlingsmomentet utan att det blir för allvarligt. Ca 40 barn är uppsatta inför kvällen. Hoppas det blir kul och att de blir sugna att träna ännu mer.

KM

Även KM närmar sig och här hade vi hoppats på ett betydligt större intresse eftersom vi har många olika klasser. Vi har tvingats slå ihop eller styrka vissa klasser. Detta är tydligen inte en bra period att lägga KM. Målet är att återgå till augusti kommande år. Landskapsmästerskapen kom emellan detta året tyvärr.

Tennisskolan

Vår omtyckte tränare Ivan Molin har tackat ja till en tjänst hos Malmö TK. Det är en fulltidstjänst och innebär mindre resande eftersom Ivan bor i Malmö. Vi tackar honom för en fin insats i klubben under hans år här och önskar honom all lycka i framtiden. Tack Ivan!

Vi har inlett sökandet efter hans ersättare och hoppas kunna presentera hen fortast möjligt. Alla intressanta uppslag mottages både på kort och lång sikt.

Julavslutning

Det går bra att redan nu börja anmäla sig till julavslutningen tors 19 dec kl 16-18. Info@lbtktennis.se. Detta är för alla barn och ungdomar i tennisverksamheten.

Lövräfsning

I helgen gjorde vi ett försök att samla medlemmar till lövräfsning vid utebanorna för att rensa upp och underlätta inför våren. Det gick sådär. Vi var 4 tappra ”slavar” av drygt 800 medlemmar. Tackar dessa för god insats men vi blev tyvärr inte klara kan jag meddela. Vädret var ostadigt men vi hoppas så klart på några fler nästa gång till våren.

Sponsorer

Vi vill som sagt gärna ha kontakt med fler sponsorer. Senast har vi tackat Grand Hotell för hjälpen att involvera Roland Hansson och deras erbjudande Grand Deli (se nedan). Nu senast har vi fått hjälp av Sparbanken Skåne och dess ägare Sparbanksstiftelsen Finn som bidragit till en del av cafeterian.