Tennisaktuellt 2020

Hej

Hoppas julen varit tillbelåtenhet men inte alltför stillasittande. Dags att snöra på sig skorna och göra av med julmagen som säkert fått vad den tål.

Lite nytt att förmedla efter juluppehållet.

Medlemsavgiften

Nytt år innebär ny medlemsavgift. Ju tidigare ni betalar denna ju billigare blir det för er att utnyttja anläggningen om ni bokar strötider eller köper något av våra korterbjudanden (se http://www.lbtk.se/spela/spelformer/) Du stöttar vår breda verksamhet genom medlemsavgiften. Vi borde kunna bli fler. Sätt i gång och stötta!

Tennisskolorna

Denna vecka drar det igång. Ni som spelar mer än 1 gång/vecka ska ha fått en ny faktura gällande våren där medlemsavgiften finns med. Ni andra som spelar 1 gång har redan betalat även för vårens kurs. Däremot kommer vi behöva ha in medlemsavgiften för 2020. Ni som redan är uppkopplade på matchi.se betalar enkelt 200 kr där. Ni andra betalar antingen 200 kr på plusgiro 630016-4 eller maila mig på info@lbtktennis.se om ni vill få en inbjudan till matchikontot. Vänligen gör detta snarast. Obs skapa inte ett nytt matchikonto för då riskerar ni att få dubbla konton vilket kan komplicera kommunikationen framöver.

Verksamhetsplanen

På hemsidans förstasida http://www.lbtk.se/ (grön ruta) hittar ni det mesta av vad som är inplanerat. (Uppdateras snart. Scrolla ner så länge till 2020.)

Lotta Berthsdotter

Vi välkomnar Lotta att ta sig an tennisskolorna. Lotta har en tennisbakgrund som spelare och tränare i Bjärred och via en dedikerad tennisfamilj (Jeppsson). Hon har även varit verksam i tennisklubbar i Stockholm, Fair Play, ATL och Munka Ljungby. Dessutom är hon massör. Lotta behöver hjälp att hitta boende i Bjärredsområdet. Om någon har tips om detta får ni mer än gärna höra av er.

Bjärred Indoor Open

Dags att börja anmäla sig till vår egen inomhustävling som spelas 31/1 – 2/2 samt 7 – 9/2. Det gäller juniorer mellan 10 och 18 år. Sprid det gärna till kompisar både i och utanför klubben så att vi får ett stort startfält. Efter lottningen vet vi om abonnemangstider behöver användas dessa dagar. Återkommer om detta. Klippkort kommer då att registreras på ert matchikonto att användas vid valfritt tillfälle.

Hyra av cafeterian

Efter att vi fått fräschat upp cafeterian är det synd att inte använda den. Om någon önskar hyra den till mindre sammankomster går det bra att höra av sig.

Årsmötet

Kallelse skickades igår och finns på hemsidan, http://www.lbtk.se/2020/01/06/kallelse-till-arsmote/ samt på anslagstavlan i hallen. Tisdagen den 3 mars kl. 19 är ni välkomna.

Informationsmöte

Missa inte vårt informationsmöte angående planer på racketcenter med bl.a två padelbanor på bana 7 och 8. (Se ordförandes utskick 20 dec)

Australian Open

Snart är det dags för en av höjdpunkterna i tennisvärlden. Årets första Grand Slam startar snart i Australien om inte bränderna där leder till problem. Det brukar vara en folkfest och vi hade många svenska fans på läktarna när vi hade våra stjärnor på plats, även om det var ett tag sedan nu. Följ gärna detta och få inspiration till egna stordåd i hallen.

Se nu till att komma igång efter ledigheten!

Stefan