Anmälan till Sommarläger v 25

Hej alla tennisfrälsta!

För dig född 2013 och tidigare.

Det är dags att anmäla sig till tennisskolans årliga sommarläger. LBTKs sommarläger är ett återkommande evenemang sedan många års tid där 170 spelglada juniorer samlas på våra utebanor för både spel och lek. Enligt traditionell regi kommer vi ha ett juniorgäng V25 (15-18/6) och ytterligare ett V26 (22-25/6). Lägret innebär att vi samlas på utebanorna kl 09 och spelar fram till kl 15, däremellan åtnjuter vi medtagen lunch och LBTK-glass (finns för försäljning). Vi kommer ha tränarstaben på plats som ser till att alla nivåer utvecklas på det långsamma gruset. Av erfarenhet förväntar vi (och glädjes åt) att platserna fylls snabbt!

Det är öppet att anmäla sig till båda veckorna, vid mån av plats. Vi ber er att vid anmälan till båda veckorna meddela vilken vecka ni helst tränar på ifall att andra veckan blir fullbokad. Vi ber er även att vid anmälan se över era kontaktuppgifter samt personuppgifter för spelaren.

Priset för detta tenniskalas är 800kr. Anmälan är endast giltig när inbetalning har gjorts till klubbens plusgiro (630016-4)

Obs! Priset är exklusive medlemskap 200 kr. Alla deltagare måste ha betalt medlemskap för 2020 via klubbens matchi-sida eller tillsammans med tennisskoleavgiften!

Vi hoppas på glada moln och glada barn!

Vecka 25 anmäler ni här nedan. Glöm inte insättning på plusgirot!

https://www.matchi.se/forms/ScDcpr1OgdgBkO2cpJLI