Inställda tävlingar

Lördagens SO Tourtävling och söndagens Juniorligan är inställda pga rådande omständigheter.

Rådet i omvärlden är att undvika större samlingar där risken för smittspridning ökar. Att samla många spelare, föräldrar, tävlingsledare och domare på en begränsad yta i vår cafeteria känns idag tveksamt för många och därför gör vi detta. Vi prioriterar då hellre att ha den löpande verksamheten igång i hallen tills vi får andra signaler. Alla måste ta eget ansvar för att det ska fungera. Vad gäller kommande seriematcher är det upp till lagledarna att ha en dialog med motståndarna om matcherna ska genomföras.

Från Svenska Tennisförbundets hemsida: Det finns inga direktiv gällande den dagliga verksamheten i idrottsföreningar, utan det är upp till varje förening att själv utifrån sina förutsättningar och verksamhet fatta sunda beslut för att minska smittorisken.

Ni som redan betalt får så klart tillbaka anmälningsavgiften. Maila namnet på deltagaren och era kontouppgifter till: david.lbtk@gmail.com, så sätter vi in det ni lagt ut.
Om läget har stabiliserats till i maj, kommer vi att ha en SO Tour på våra utebanor (MIDI och MAXI) den 9/5. Om datumet passar er kan ni ha det i åtanke. Hoppas vi ses då!

Tf. klubbchef Stefan Strandquist