Nu öppnar vi för Padelbokning

Nu finns det möjlighet att boka våra Padelbanor i LBTK-hallen. Området runt banorna är inte färdigställt än så därför ger vi möjligheten att spela för byggpriser en tid framöver. Det kostar 200 SEK/h för Seniorer och för våra Juniorer som är medlemmar i klubben ger vi möjlighet att spela för 100 SEK/h. Dock måste ALLA vara under 18 år som spelar, annars är det seniorpriset som gäller. Passa på nu att testa våra banor till dessa rabatterade priser, de gäller bara en kort tid framöver. Vi kommer att behöva stänga bokningen igen under sommaren för att färdigställa anläggningen.

Ena banan kan man boka 1,5 h och den andra 1 h. Tänk på att du behöver kod från Matchi för att komma in på anläggningen och att du måste tända banan vid ingången till tidigare bana 7 och 8 om den skulle vara släckt. 

Hoppas att ni får många trevliga Padeltimmar framöver hos oss!