Höstens tennisträning!

Hej!

Inför kommande termin har inte mindre än 424 unika personer anmält sig till vår träningsverksamhet. Det är ett väldigt glädjande besked och roliga nyheter för Lomma-Bjärreds Tennisklubb.

Extra kul är att vi i år har startat upp både minitennis för 4-5 åringar och vuxengrupper! För kännedom så finns det enstaka platser kvar i vuxenträningen på måndagar kl 14-15 och fredagar kl 12-13. Kontakta fredrik.lundh@lbtktennis om du är intresserad.

Det finns även plats i minitennis för barn födda 2015-2016 på söndagar kl 10-11 eller kl 11-12. Kontakta lotta.lbtk@gmail.com om du är intresserad.

Träningsschemat har vi bearbetat enligt de önskemål vi fått in via formulären och mail och vi har nu mailat ut träningstider till alla. Vi försöker givetvis skapa möjligheter för alla att uppnå era önskemål så bra det bara går.

För frågor kring tennisskolan, förtennisskola och minitennis kontaktar du lotta.lbtk@gmail.com   

För frågor kring tävlingsgrupp och vuxengrupp kontaktar du fredrik.lundh@lbtktennis.se

Tränarteamet är otroligt laddade, inspirerade och redo för inomhussäsongen som startar måndagen 7/9 och avslutas söndagen den 13/12. Efter juluppehållet startar vårterminens träningsverksamhet måndagen 4/1 och avslutar söndagen den 2/5. För ytterligare information kring klubbens aktiviteter och annan värdefull info hänvisar vi till vår hemsida www.lbtk.net eller via denna länk direkt till vår uppdaterade aktivitetsplan http://www.lbtk.se/wp-content/uploads/2020/08/AKTIVITETSPLAN.pdf

OBS! Glöm inte att ta med en egen racket och tennisskor. Löparskor är ej tillåtna på våra banor. Racket finns att låna de första två gångerna och därefter så är det dags att köpa ett eget. Klubben har racketar till försäljning för dig som är mellan 4-9 år och kostnad per racket är endast 250:- inkl fodral. Vänd dig till klubbchefen Fredrik Lundh på fredrik.lundh@lbtktennis.se om du är intresserad av att köpa en ny racket.

Faktura för höstens träning får du under september månad.

Lycka till med din tennis också ses vi hallen!

/ LBTK:s personal