Ny personal på LBTK

Hej alla medlemmar,

Mickie Semjaniv heter jag och är nyanställd hos er som anläggningsansvarig. Jag har fått äran att ta över helhetsansvaret för båda anläggningarna när nuvarande vaktmästaren Håkan går i pension vid årsskiftet.

Jag är bosatt i Furulund tillsammans med min fru och våra två barn. Som ungdom har jag varit aktiv tennisspelare och hela mitt liv har präglats av föreningslivet.

I arbetslivet har jag bland annat arbetat som sportjournalist för Skånska Dagbladet, sålt tennisrack på Intersport och de sista åren med fastighetsskötsel och fastighetsutveckling för välkända bostadsbolag.

Att nu få tillhöra LBTK är verkligen något jag är stolt över. En anrik förening som verkligen utvecklats de senaste åren och som hela tiden har ambitionen att bli bättre.

Mitt mål är solklart: Jag ska nu bli varm i kläderna, sedan skall jag göra allt för att ni medlemmar alltid ska möta anläggningarna i bästa skick!

Jag ser fram emot att få lära känna er och hoppas på ett fint samarbete i framtiden.

Mickie Semjaniv/LBTK