Tennisaktuellt Mars 2018

Det blev ett bra årsmöte i går ,28 februari, trots bitande kyla var det ett femtiotal medlemmar som dök upp till mötet, som blev lugnt och städat.

Så här ser styrelsen ut för 2018 efter att ha konstituerat sig:
Ordförande: Christer Fåhraeus ( Omval 1 år)
Vice ordförande: Johanna Brandt( Kvarstående 1 år)
Kassör: Peter Ågren ( Kvarstående 1 år)
Sekreterare: Anders Bergelin ( Omval 2 år)
Övriga ledamöter: Marie Strandberg ( kvarstående 1 år) Rickard Paulsson ( nyval 2 år), Gustav Bucht ( nyval 2 år), Ted Tingvar ( nyval 2 år), Joakim Lindström ( nyval 1 år)
Revisorer: Rasmus Grahn ( auktoriserad revisor), Björn Magnusson. Bägge valda 1 år
Valberedning: Lars Bröms( ordförande omval 1 år), Pia Lena Stömne ( omval 1 år), Hans Holmstedt ( Omval 1 år).

Vi rustar för utesäsongen!
Nu är vi igång med planering av utesäsongen. Fakturor har sänts ut till alla som hade fast tid förra året. Kostnaden nu är 900 kronor för 14 möjliga speltimmar i sommar och de som har registrerat sina mailadresser har fått faktura.
Alla som hade fast tid förra året får fortsätta med sin tid(tider), vi vill ha in betalning senast 1 april för att vi sedan kan dela ut tider till de som önskar sig en tid, eller vill byta sin tid.
Har du inte fått faktura, men hade tid, betala in 900 kronor till LBTK:s plusgiro 630016-4 och ange vilken tid det gäller.

Räfsning av utebanorna lördagen 24 mars
Trots snö och drivis utanför fönstret just nu hoppas vi på att kylan släpper tills 24 mars, mellan 10-13 tänker vi ha årets första stora klubbaktivitet, räfsning av utebanorna.
Planera in timmarna och ta med en räfsa! Inget konstigt, det finns löv för alla medlemmarna, blir vi många blir det en trevlig förmiddag, kaffe och kanske lite grill igång också kommer att förgylla förmiddagen.

Ett roligt tennisår väntar
Nu ser vi fram emot ett trevligt tennisår, ny beläggning i LBTK-Hallen, satsningen att göra om även banorna 5-6 för enbart tennis.
Efter ett år med många årsmöten ( stadgar m.m.) kan vi nu koncentrera alla frivilliga krafter på att göra det vi är bra på, att skapa fina förutsättningar för tennisspel i Bjärred.
Det skall bli spännande och jag ser fram emot det kommande verksamhetsåret.

Bengt Bergelin
Klubbchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *