Tennisaktuellt inför utesäsongen 2018!

Om vädret tillåter öppnar vi för spel på utebanorna 1 maj. Vi inleder spelet med en tävling SO-Tour framtill cirka 16.00 1 maj på alla banorna.

Det har blivit tradition att öppna banorna med denna tävling, för 8-12 åringar. Kul matcher för deltagarna, många från vår klubb får chansen till sin första tävling och bra för banorna att börja med de yngsta.

Våra tennisbanor ligger  fantastiskt fint, men skogsmiljön gör att det tar lite längre tid än övriga ställen för att det skall bli hållbart bra under hela sommaren. Därför kan vi inte starta för tidigt.

De första två veckorna blir det tävlingar, träning för de yngsta, seriematcher, f.d  Kalle Anka Cup, men också möjlighet att hyra strötider. Gå in och kolla bokningsschemat!

Fasta tiderna

De fasta tiderna börja gälla från vecka 20, 14 maj. Under de första två veckorna kommer vi under helgerna spela Bjärred Bjurfors Open, en del av de fasta tiderna kan beröras av detta, men alla blir kompenserade med ny tid om vi tvingas gå in på några fasta tider.

Vi kommer också omkring 10 maj veta vilka tider vi behöver och ger besked, kanske byter tid/bana, vi gör vårt allra bästa för att det skall bli bra för alla.

Träningen utomhus

All träning ( vardagsträningen, tennisskolorna fredag-lördagar) flyttas nu till utebanorna. ”Inneträningen” är till och med vecka 19, dvs 12 maj.

Under maj månad kommer vi att sända ut fakturor/info för nästa innesäsong till alla som varit med senaste innesäsongen. Det brukar bli plats för nya också, men vi garanterar alltid att de som har varit med får fortsätta.

Vår viktigaste vision med vår tennisträning för ungdomar är att så många om möjligt  skall fortsätta under hela skoltiden, dvs till och med gymnasiet, sen blir det också en livslång möjlighet för en av de bästa motionsformer som finns!

Saknas cafeteriavärda-vi behöver hjälp

Vi ser fram emot en härlig utesäsong och planeringen är igång redan för kommande innesäsong.

Vi håller också med att pussla ihop schema för att få cafeterian på utebanorna att vara bemannade på kvällar och helger när vaktmästarna inte är där. Två familjer delar på en vecka, inget konstigt, alla kan hjälpa till.

I skrivande stund saknas en familj i veckorna 29,30,31.

Hör gärna av dig.

Bästa tennishälsningar

Bengt Bergelin

Klubbchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *