Tennisaktuellt augusti- Ny klubbchef

Vi börjar närma oss september och slutet på den fantastiska sommaren 2018 med solrekord och mycket spel på våra tennisbanor på Bjärreds Saltsjöbad.

Vi håller banorna öppna ett tag till, de fasta tiderna gäller till och med 26 augusti, men det går att hyra strötider till mitten av september. Vi kommer att ha alla banorna öppna till och med vecka 36, sen tar vi successivt ner näten och förbereder banorna  för nästa utesäsong!

TA AV DIG SKORNA!

Under sommaren har vi lagt om alla åtta banorna i LBTK-Hallen, just nu håller vi på med slutarbeten för att få allt klart till öppningen måndagen 27 augusti.

Ny fin beläggning gör att vi vädjar till alla som skall in till banorna att byta till rena tennisskor innan man går in i spelhallen. Bytet sker lämpligast i något av våra omklädningsrum.

I början kan banorna kännas lite sträva, slitna tennisskor kan vara bra att ha den första tiden!

Vi skall också ha skoöverdrag att ta på för personer som vill in och titta, eller att man tar av sig skorna.

Allt detta för att vi skall ha en fräsch och trevlig hall, även när det blir mörkt och regnigt utomhus!

Fin klubbvecka

Vår klubbvecka blev lyckad- som vanligt! Många deltagare i klubbmästerskapen och stor anslutning på lördagens klubbfest.

Tack alla som hjälpte till för att det skulle bli möjligt.

Resultaten från tennisspelet kan ni se på LBTK:s sida på Svenska Tennisförbundets officiella tävlingssida.

Många roliga matcher och bra stämning kring banorna, vill bara extra nämna Teodor Bunke som tog sin andra raka singeltitel i herrklassen. Det var 20 år sedan senast som någon lyckats vinna två år på raken!

Så hyr Du fast tid i LBTK-Hallen

Det finns fasta tider kvar att hyra kommande säsong. Maila oss till info@lbtktennis.se och ange önskemål, sen tar vi kontakt.

Det kostar 3500 kronor för en hel innesäsong, under hundralappen per timme för en fast tid.

Hela prislistan för strötider, olika kortvarianter ser du på vår bokningssida.

Gruppträningen ungdomar

Det finns ströplatser kvar, du går in och anmäler via länk på vår hemsida.

Start gruppträningen vecka 36, 3 september, info om tider har gått ut till alla som anmält sig/betalt kursavgiften framtill 7 augusti. Övriga får besked om tider i veckan.

 

Magnus Hansson ny klubbchef

Från och med nyår blir Magnus Hansson ny klubbchef på halvtid i LBTK. 50-årige Magnus är rutinerad i sammanhanget, jobbar på sin andra halva i regionala Tennisförbundet, Tennis Syd.

Han har jobbat med tennis på olika nivåer under större delen av sitt vuxenliv. Tränare, administratör, utbildare, klubbchef senast i Munka Ljungby TK.

Vi har möjlighet med många banor ordna flera sanktionerade tävlingar och Magnus har också bakgrund som tävlingsledare för Båstads nationella tennis, bland annat.

Ett starkt kort som kommer att ha alla möjligheter att bli en fin tillgång i det team vi har som sköter vår tennisverksamhet, träningar, anläggningar.

Under hösten kommer Magnus successivt komma in i verksamheten, själv slutar jag med ansvaret som klubbchef siste december, men kommer inte att ”slänga nycklarna”. Jag kommer säkert att bidraga på något sätt.

Hälsar Magnus välkommen till Bjärred och är övertygad om att det blir bra.

 

Bästa tennishälsningar

Bengt Bergelin

Klubbchef

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *