Tennisaktuellt Sept 2018

 

Nu har innesäsongen 2018 startat för fullt. Allt är igång, träningen för ungdomar, de olika konstellationerna för damer och herrar, det egna spelet på fasta tider, eller strötider.

LBTK-Hallen känns som ny nu när vi lagt om alla åtta banorna, fått mera ljus korridoren fram till de olika banorna. Öppnat upp mellan banorna 5-8, nu när vi åter enbart kan koncentrera oss på tennis!

Trevligt för alla och vi har också fått fin positiv respons från många, vilket gläder oss som hållit på under sommaruppehållet med det här projektet.

Nu har vi en inomhusanläggning som är rustad att klara sig utan större grundförbättringar/kostnader den närmaste tio års perioden.

Vi har lagt ner bortåt 1 miljon kronor av egna fonderade medel  i år och har ungefär lika mycket kvar i den kassan för framtida bruk. Det skall sägas också att vi sedan 2009 lagt ner ytterligare närmare tre miljoner på inne och utebanor, nya papptak över banorna i LBTK-Hallen, omklädningsrum, nya armaturer för belysningen, nya staket och sargar på utebanorna, läktare på utebanorna. Allt står sig åtminstone 10 år till, men under tiden måste vi  fylla på i vår reparationsfond.

Men just nu är det bara skoj att allt blivit till belåtenhet.

Plats kvar i Tennisskolorna!

Nu väntar en intensiv innesäsong med seriespel, tävlingar, vuxenkurser och mycket mera som vi har möjlighet till nu när vi har fler banor.

Har du missat anmäla till ungdomsträningen, det kan finnas luckor, vi har träning måndag-fredagar. Maila oss om du vill vara med, så gör vi vårt bästa. Kolla mera på hemsidan om träningsmöjligheterna hos oss.

Strötider helger- även vardagskvällar.

Vi har många fasta tider bokade, det finns plats för ytterligare en del , men vi har också öppnat upp för strötider på helger, men även luckor vardagskvällar, vilka många av våra medlemmar har eftersökt. Man har känt att det varit ”omöjligt” att få tid, trots att vi kanske är den tennis-bantätaste kommunen i Sverige per capita, om vi bortser från riksanläggningen i Båstad.

Nu finns möjligheter framförallt helger, kolla vårt bokningsschema, om du inte har det inlagt kan du gå via vår hemsida www.lbtk.net.

Där finns allt om priser och spelmöjligheter. Vill du en  fast tid i LBTK-Hallen, maila oss, info@lbtktennis.se

Under hösten kommer vi att sjösätta ett nytt bokningssystem för att få enklare totaladministration. Vi kommer att informera om detta när det börjar närma sig.

 

Näten plockas ner på utebanorna

Vi kommer att ha nät uppe på utebanorna till och med vecka 37, 16 september, du bokar via bokningssidan som vanligt.

Även om det kan bli bra väder i hela september är det svårt för oss att ha öppet bägge anläggningarna samtidigt. Det kräver personalinsatser och intäktsmässigt får vi inte mycket på utebanorna efter sommaren.

Rena skor och rena bollar!

Jag hoppas att alla respekterar att vi skall ha  rena skor i LBTK-Hallen och även rena innebollar, så vi har möjlighet att hålla rent och snyggt.

Vi har skoskydd att ta på för åskådare och det gäller att byta till tennisskor nere i hallen i omklädningsrummen eller korridoren mot spelbanorna. Inte inne i hallen.

Se anslagen i hallen!

 

Vuxenkurs 16-18 november

Vår populära vuxenkurs till hösten är fastlagd till 16-18 november. Du anmäler till LBTK:s plusgiro 630016-4. Anger namn, adress och är du inte medlem betalar du in medlemsavgiften via vårt bokningssystem där du då först registrerar dig.

Det kostar 750 kronor att vara med och det gäller sex träningstimmar, fredag 19-21, lördag 17-19, söndag 12-14 eller 14-16.

Det är först till kvarn som gäller.

 

Vi ses i LBTK-Hallen!

Bästa hälsningar

Bengt Bergelin

Klubbchef

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *