TENNIS-aktuellt oktober/ november

Efter den längsta utesäsongen under de 49 säsonger jag varit ansvarig för utebanorna har vi nu kommit fram till ”andra halvlek” av tennisskolan inne!

Vi hade näten uppe för spel på utebanorna på 2 banor till den 4 oktober, normalt brukar vi lägga av i mitten av september.

Vädermässigt går det att hålla igång ute tills frosten kommer, åtminstone på banorna 1-2 där vi inte har så mycket löv. Så vill vi kommande år är den 4 oktober det datumet vi skall ”slå”.

Uppehåll under lovet

Vi har uppehåll i Tennisskolorna under vecka 44. Det finns gott om lediga tider att spela på, både för de som har juniorkort och andra som vill boka ”vanliga” strötider.

Spela på!

LBTK:s historia och själ!

Vi har fått mycket positivt respons för ansiktslyftning av LBTK-Hallen, med nytt fräscht underlag, två nya banor ( 5-6) och också uppfräschning av den långa förbindelsegången bakom banorna 1-4.

Vi har förstorat upp bilder och satt upp på den vitmålade väggen, ett tjugotal bilder som speglar vår moderna historia och också ger en bra bild av LBTK:s själ.

Kolla in och läs bildtexterna intill varje bild.

Nytt bokningssystem på gång

Vi skall byta bokningssystem , förhoppningsvis klart under hösten, för att vi skall kunna ha medlemsregister, boka-banor, administration kring tennisskolorna i ett system.

Vi kommer att koppla bokningssystemet med styrsystem för belysningen och kodlås. Det skall kunna bli möjligt, om vi vill, hålla öppet inne även under sommarmånaderna.

Mer spelmöjligheter helt enkelt.

En bred info hur allt skall gå till för Dig kommer att levereras. Inget krångligt, målsättningen är att vi skall få smidigare administration och minst lika lätt som nu att för medlemmarna att nyttja.

Medlemsavgiften 2018

De flesta av våra tidigare medlemmar har betalt för 2018, några ”eftersläntare” väntar vi på fortfarande. 150 kronor för junior, 250 kronor för senior är avgiften. Helst betalning till vårt bokningssystem, men du kan också betala via vårt plusgiro  LBTK 630016-4. Vi skall redovisa medlemssiffrorna per 31 okt till Tennisförbundet

Jag önskar alla ett trevligt höstlov och ser dig gärna i LBTK-Hallen!

Bästa hälsningar

Bengt Bergelin

Klubbchef

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *