En spännande uppstart av utomhussäsongen 2019

Vi börjar rusta för utesäsongen och det är dags för räfsning av utebanorna lördagen 30 mars

Våren är här och vi skall redan nu börja göra vid våra utebanor. Lördag den 30 mars mellan kl 10.00 -13.00 samlas vi nere vid våra utebanor för att under några timmar räfsa och få bort alla löv. De finns plats för alla. Så kom ner och hjälp till såväl ung som gammal. Ta med en räfsa och jag lovar det finn löv så de räcker till alla. Så kom ner och hjälp till förmiddagskaffe och kanske åker också grillen igång.

Vi ses vid utebanorna Lördagen den 30 mars kl 10.00-13.00 

Sommarträning för Tennisskolan under 5 veckor

Nyhet för iår är att vi ger möjlighet till alla spelare i tennisskolan att förlänga sin träning med fem veckor och få möjlighet att spela på våra fina utebanor (spelar ej v. 21 och v. 22). Att träna på gruset är lite lättare då bollen studsar lite långsammare än inomhus vilket är en fin ingrediens till utvecklingen av ens tennis.Vi utgår från att det blir samma tider och grupper som under våren, men ändringar kan ske på grund av plats.

Anmälan görs på MATCHi och är endast giltig då anmälningsavgiften har betalats in till klubbens plusgiro 630016-4. Anmälningsavgiften är 500 kr per gång man spelar i veckan, dvs 500 kr för en gång i veckan, 1000 kr för två gånger osv.

Vi hoppas att du vill fortsätta med din träning denna sommaren och lära dig hur man spelar tennis utomhus på gruset. Det har sin egen lilla charm.

Våra traditionella Sommarläger v.25 och 26

Det är dags att anmäla sig till tennisskolans årliga sommarläger. LBTKs sommarläger är ett återkommande evenemang sedan många års tid där 170 spelglada juniorer samlas på våra utebanor för både spel och lek. Enligt traditionell regi kommer vi ha ett juniorgäng V.25 (17-20/6) och ytterligare ett V.26 (24-27/6). Lägret innebär att vi samlas på utebanorna kl 09 och spelar fram till kl 15, däremellan åtnjuter vi medtagen lunch och LBTK-glass (finns för försäljning). Vi kommer ha tränarstaben på plats som ser till att alla nivåer utvecklas på det långsamma gruset. Av erfarenhet förväntar vi (och glädjes åt) att platserna fylls snabbt!

Det är öppet att anmäla sig till båda veckorna, vid mån av plats. Vi ber er att vid anmälan till båda veckorna meddela vilken vecka ni helst tränar på ifall att andra veckan blir fullbokad. Vi ber er även att vid anmälan se över era kontaktuppgifter samt personuppgifter för spelaren.

Anmälan görs på MATCHi och är endast giltig då anmälningsavgiften 800 kr har betalats in till klubbens plusgiro 630016-4. Vid betalning uppge namn, vecka och personnr

Vi hoppas på glada moln och glada barn!

Kick-off läger för grussäsongen på hemmaplan !!

Den 27 och 28 april inviger vi vår grusanläggning för säsongen med ett träningsläger där alla våra barn och ungdomar i kursverksamheten är välkomna.

För de tävlande juniorerna blir det ett uppstartsläger för grussäsongen som rivstartar i början av maj med tävlingar på hemmaplan. Vi har också ett gäng från Tabergsdalen TK på besök för extra sparring.

För våra tennisskole-elever blir det en möjlighet att lära sig grustennisens charm och tricks. Det är också ett tillfälle att lära känna elever från andra grupper i våra gemensamma aktiviter utanför banan.

Anmälning: via Matchi senast den 12 april.(betalning sker vid anmälan)

Var: Bjärred Saltsjöbad (utebanorna). Ni sover hemma.

När: 27-28 april

Pris: 600 kr

Mat: Lunch och Grillning på lördag kväll ingår.

 

Vi återkommer med mer information under kommande vecka gällande

  • Elite Hotels Next Generation Zonspel 2-5 maj
  • Bjärreds SM -Race 22-26 maj
  • Bjärred Open 30/5-2/6
  • Landskapsmästerskapen Skåne/Halland 15-18/8 samt 22-25/8
  • Vuxenkursen i sommar.
  • Tävlingsläger 17-19 maj på Ronneby Brunn
  • Abonnemang utomhus.
  • Klubbresa till Swedish Open med dubbelspel, måndag 15/7

 

Några frågor bara skicka ett mail eller slå en signal

Ser fram mot en händelserik och rolig uppstart av utesäsongen!

 

Magnus Hansson

Klubbchef