Grustennisen i full gång !

Medlemsavgifter för 2019 – Allt för många har glömt betala!!

Allt för många har inte betalt in sin medlemsavgift för 2019. Har Du missat detta så ber vi dig omgående betala in detta via Matchi eller via plusgirot 630016-4 uppge namn och medlemsavgift, avgiften är 200 kr/ junior och 300 kr/ senior

Utebanorna – öppnades den 1 maj

Banorna i Saltsjöbaden är öppna och det är bara att boka och spela. Utesäsongen började med att vi   arrangerade ett Kick Off läger för 65 spelare under 27-29/4 med juniorer från LBTK och Tabergsdalens TK. En uppladdning inför Elite Hotels Next Generations zonspel som även de arrangerades 2-5 maj på vår ute anläggning.  Nu ser vi fram mot en härlig sommar på fina uteanläggning med 7 st härliga grusbanor.

Tennisträning utomhus – En nyhet för Tennisskolan !

Denna säsong har vi c:a 100 st tennisspelande juniorer som är med och tränar under utomhussäsongen. De är en nyhet för i år att spelare i vår tennisskola erbjuds träning utomhus under en 5 veckorsperiod med start 6 maj. Våra tävlingsspelare tränar under 7 veckor och under denna period är det väldigt mycket tävlande samtidigt som träningen skall hinnas med. Vi ser fram mot en härlig tennissommar med mycket tennisspel.

Sommarkort- Perfekt för dig som vill spela utomhus !!

Sommarkort gäller utebanorna 1 maj-31 augusti alla dagar, alla tider. Kostnad 900 kronor. En timme åt gången kan man boka, när denna är spelad kan man boka på nytt. Du kan köpa sommarkortet via Matchi, du betalar och löser det direkt. De går också att betala via vårt plusgiro 630016-4 uppge namn samt sommarkort en förutsättning för att kunna lösa sommarkortet är att du är medlem.

Bägge som spelar måste ha betalt kort. Om man inte har det betalar man 50 kronor för medlem och 75 kronor för icke medlem per timme. Betalning sker till LBTK via MATCHI eller plusgiro 630016-4. Viktigt att alla gör rätt för sig, vi gör stickprovskontroller emellanåt. Om banor står tomma, men är bokade, får du även nyttja dessa tills ordinarie innehavaren kommer!

Fasta tiderna utomhus –  Börjar vecka 20 den 13 maj

De fasta tiderna börja gälla från vecka 20, 13 maj. Under följande period kommer vi att arrangera tävlingar vecka 21, 22-26/5 Bjärred JSM Race för 14 åringar samt Bjärred Open vecka 22, 30/5-2/6 en del av de fasta tiderna kan beröras av detta, men alla blir kompenserade med ett tillgodo klipp på ert Matchikonto som gör att ni kan boka ersättningstimmar under sommaren.

Sommarskolor/läger- Några platser kvar!

Det finns några platser kvar i Sommarskolorna veckorna 25 och 26. Avgiften är 800 kronor per vecka. Samma upplägg som tidigare, 9-15 måndag-torsdag på Bjärreds Saltsjöbad.

Det är dags att anmäla sig till tennisskolans årliga sommarläger. LBTKs sommarläger är ett återkommande evenemang sedan många års tid där 170 spelglada juniorer samlas på våra utebanor för både spel och lek. Enligt traditionell regi kommer vi ha ett juniorgäng V25 (17-20/6) och ytterligare ett V26 (24-27/6). Lägret innebär att vi samlas på utebanorna kl 09 och spelar fram till kl 15, däremellan åtnjuter vi medtagen lunch och LBTK-glass (finns för försäljning). Vi kommer ha tränarstaben på plats som ser till att alla nivåer utvecklas på det långsamma gruset. Av erfarenhet förväntar vi (och glädjes åt) att platserna fylls snabbt!

Det är öppet att anmäla sig till båda veckorna, vid mån av plats. Vi ber er att vid anmälan till båda veckorna meddela vilken vecka ni helst tränar på ifall att andra veckan blir fullbokad. Vi ber er även att vid anmälan se över era kontaktuppgifter samt personuppgifter för spelaren.

Priset för detta tenniskalas är 800kr. Anmälan är endast giltig när inbetalning har gjort till klubbens plusgiro (630016-4)

Obs! Priset är exklusive medlemskap. Alla deltagare måste ha betalt medlemskap för 2019 via klubbens Matchi-sida!

Vi hoppas på glada moln och glada barn!

Anmälan V.25 (17-20/6) Några få platser kvar, Anmälan V.26 (24-27/6)

Klubbresa till Swedish Open med dubbelspel, måndag 15/7 ( en heldag )

Vi åker gemensamt med egna bilar till Båstad. Vi har bokat tennisbanor på Båstad Sportcenter mellan kl 09.00-12.00. Då kommer vi att genomföra en dubbeltävling efter detta tar vi oss ner till Tennisstadion i Båstad där vi njuter av att se ATP spelare i Swedish Open. Givetvis skall vi hinna med en lunch också som vi bokat på Båstad Sportcenters välkända restaurang.

Vem kan vara med ? Alla ung som gammal som kan spela tennis och gillar spela dubbel. Vi kommer att byta motståndare och medspelare i varje match.

Mer information och kostnad för denna dag kommer i slutet av nästa vecka. Då vi skickar ut inbjudan till alla som är registrerade i Matchi.

Anmälan kommer att ske via Matchi. Där du anmäler och betalar ( Anmälan är bindande)

Några frågor om detta ta kontakt med Magnus Hansson via mail eller mobil

Ser fram mot en härlig tennissommar

Håll serven ….. Njut av ditt tennisspel !!

Magnus Hansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *