Information från tf klubbchefen

Hej

Jag heter Stefan Strandquist och är ny tillförordnad klubbchef.

Gratulerar alla ni som ”offrade” en solig eftermiddag och bevittnade Wimbledonfinalen förra söndagen. Vilket drama! Tennis när det är som allra bäst. Djokovic gjorde det bra, men för historieböckerna hade det varit kul om ”den gamle” hade fått vinna som en medlem påpekade. Man kan inte få allt. Själv blev jag oerhört sugen att spela även om det är på en helt annan nivå såklart.

Jag hoppas att ännu fler använder våra anläggningar till motion, kamp och umgänge. Vi har möjligheter som få klubbar i Sverige både vad gäller tillgänglighet och relativt låga priser. Allt ska gå ihop dock och ingenting sköter sig själv.

Jag ska göra mitt bästa och hoppas det blir bra nog och att jag kan leverera utifrån styrelsens och medlemmarnas intresse. Jag hoppas på stöd och support från styrelse, anställda och inte minst från er medlemmar för att det här ska fungera och bli kul.  Det finns en del som ligger ogjort sedan Magnus sjukskrivning och jag gör mitt bästa för att hinna ikapp.

Vi ska komma med kontinuerlig uppdatering av vad som händer på vår hemsida och på Facebook. Detta får bli efter sommaren när alla är tillbaka.

Kort om mig:

Bjärredsbo sedan 1999. Gift, tre barn (som alla spelat tennis i klubben) samt en hund. Läste ekonomi i Lund och tillhört SEB de senaste 17 åren. Tennisfostrad i Helsingborgsområdet men inte på elitnivå. Däremot har jag haft stor glädje av tennisen hela livet och många av mina bästa vänner har jag fått tack vare sporten. Jag har haft olika roller i klubben. Som spelare i tävlingar, seriespel och Måndagstennisen. Tränat knattar, varit lagledare, domare, åkt på läger, suttit i styrelsen och varit cafeteriavärd. Jag har genom åren stött på många av er medlemmar och ser fram emot att träffa er andra också.

Jag och styrelsen ber alla medlemmar att kontrollera att abonnemang, tennisskolor etc blivit rätt fakturerat samt att medlemsavgiften betalats in. För er som inte spelat tennis kan ni gå in på vår hemsida och anmäla er, och för er som önskar ha ett nytt abonnemang går det bra att maila mig på info@lbtktennis.se.

Som vår ordförande Rikard skrev i senaste nyhetsbrevet (26 juni) skulle vi uppskatta lite hjälp närmaste tiden. Hör av er till mig om ni kan ställa upp eller vill veta mer.

  • Cafeterian är obemannad vecka 30-31 samt 34. Gäller kvällar och helger.
  • Distriktsmästerskap för 12-18-åringar. Matchvärdar behövs. 15-18 samt 22-25 aug.

Jag vill också påminna om tennisfesten den 10 aug. Anmälan senast 5 aug.

Ha nu en riktigt fin sommar.

Vi hörs och ses

Stefan  

0768-960300

info@lbtktennis.se