Sista för i år.

Hej

Jag vill passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Jag tänker ta ledigt de två sista veckorna så därför kan jag inte garantera att ni får hjälp innan årsskiftet om det är något ni behöver ha hjälp med. Jag hoppas att ni som alla andra har bra framförhållning och har hunnit med det ni ska i god tid. Väldigt få i dagens samhälle är ute i sista minuten. ?

Tennisskolorna

Vi har trummat ut ordentligt att det är julavslutning för alla i tennisskolorna torsdagen den 19 dec. Ändå gör vi det en gång till och ber er anmäla på info@lbtktennis.se senast måndag om ni kan komma så att vi vet vad vi ska handla och planera. Det blir gott häng som David brukar säga, samt diverse lättsamma tävlingar och lekar samt frågesport för föräldrar i cafeterian. Hoppas glöggdoften får er att komma i stämning.

Tennisskolorna kör igång igen 6 januari.

Vi vill passa på att tacka Ivan för hans insatser som tränare. Han arbetar sin sista dag idag. TACK IVAN! Han har lovat att komma hit på torsdagens avslutning. Ersätter gör Lotta Berthsdotter som startar efter årsskiftet. Vi återkommer om detta.

Klubbkläder

Denna beställningsomgång har kommit tillbaka från tryckeriet och finns att hämta i hallen. Ni som missat det och vill ha våra fina klubbkläder kan förbereda er genom att titta på sortimentet på hemsidan. De säljs med klubbloggan och till i stort sett självkostnadspris från Adidas. Beställ INTE nu dock.  http://www.lbtk.se/klubben/klubbklader/

Värmen

Vårt ständiga samtalsämne när det biter i kinderna på väg in i hallen är så klart gradantalet inomhus. Värmesystemet är servat och igång men inte det mest effektiva på marknaden. (Fick t.o.m höra att det var för varmt på bana 5 & 6). Innan vi har gjort en ordentlig översyn går det tyvärr inte att elda för kråkorna. Det är som det är och klä för tusan på er när ni märker att det är svinkallt ute så att ni inte skadar er de gånger Kung Bore är på besök. Vi tittar på det och återkommer efter hand som vi vet mer. Jag har själv gnällt på kylan då och då. Som junior spelade jag i ett tält i Hittarp med jacka och rimfrost i håret.

Medlemsavgiften

Vi kommer snart att skicka ut ”fakturor” på medlemsavgiften. För er med abonnemang och som går i tennisskolor är det obligatoriskt och en del av våra förhållandevis låga avgifter. För övriga är det frivilligt och vi kan bara vara väldigt tacksamma om ni vill stötta oss. Är ni inte intresserade kan ni helt bortse från den. Vi hoppas dock att ni ser det som något positivt. Medlemmar hyr strötider till rabatterat pris. Utnyttjas detta har ni tillbaka medlemsavgiften på tre tillfällen. Dessutom har ni möjlighet att köpa dag- senior- och juniorkort vilket innebär att ni kan spela i stort sett hur mycket ni vill för en mindre engångssumma, se http://www.lbtk.se/spela/priser/.

Sätt gärna in medlemsavgiften på Matchi ni som är vana vid det. Vi missade många medlemmar i år pga att många inte vet hur Matchi fungerar. Därför gör vi så här denna gång.

Lövräfsning

Jag tänkte vi skulle räfsa lite löv den 24 dec kl 15 alt. 31 dec kl 23.59. Vi ser om det blir bättre uppslutning denna gång. ?

Ha ett gott slut tennisvänner!

Stefan