Tennisaktuellt

Hoppas ni har kul med er tennis! Lite uppdatering.

Medlemsavgiften

Det har på sina håll blivit lite missförstånd angående medlemsavgiften för seniorer. 200 kr gäller juniorer i tennisskolorna. Seniorer betalar 300 kr och för er med abonnemang är det obligatoriskt, se http://www.lbtk.se/klubben/medlemskap/. Fortsätt snälla att betala in, så slipper jag lägga mer tid på det. Görs på Matchi eller pg 630016-4. Hör av er vid problem.

Bjärred Indoor Open

Kommande två helger, vecka 5 & 6 är det tävlingar i hallen, Bjärred Indoor Open. Ni som har abonnemang har fått mail om era tider behöver tas i anspråk.

Tyvärr gjorde Matchi en miss när de skulle hjälpa till med ett utskick gällande söndagen den 2 feb. Här ser det ut att ha blivit rörigt med kommunikationen. Ni som hyr bana 6-8 berörs inte och kan spela som vanligt. Även ni som har tider efter kl. 16 kan spela (förutom bana 1 kl. 16).

Kom och titta och ta en fika i cafeterian!

Vuxenkurs

Många har frågat efter nästa vuxenkurs. Den kommer att hållas 13-15 mars. Information och anmälan kommer att skickas ut nästa vecka.

Sommarskolan

Vi får en del frågor ang. sommarskolan vecka 25 & 26. Anmälningar kommer att kunna göras i mars.

Automatiskt belysningssystem

Vi har nu valt att köra igång vårt automatiska belysningssystem. Vi gör det av två anledningar. Nu slipper vi ha banor tända som inte används. Det blir intressant att se om detta slår på elförbrukningen som är en stor kostnad för oss. Trots att vi har de lägsta priserna finns det en del som inte betalar för sitt spel. Detta begränsas nu. Banorna ska nu bokas via Matchi eller via kansliet. 10 min innan start går det att tända banan om det är släckt. 10 min efter tiden är slut släcks lamporna om ingen kommer efter. Vi börjar med detta och ser att det fungerar innan dörrkoden kopplas på. På bana 5-8 sitter strömbrytarna precis vid ingången till dessa banorna. Strömbrytarna till bana 1-4 är lite lurigare. Dessa sitter precis till höger efter dörren in till banorna (i gången). Gröna knappar. Lugn, efter en gång hittar ni. Kör det ihop sig får ni höra av er. Vi har skaffat stödbelysning till banorna 5 – 8, så att det inte är för mörkt när man värmer upp och när det släcks på banorna. Vi har även satt upp lampor i gången till bana 7&8 där det var väldigt mörkt tidigare

Om det är lite segt i Matchi när ni ska boka närmsta tiden vill jag bara upplysa att de håller på med en större uppdatering av sitt system. Var därför ute i god tid när ni ska boka och ha tålamod.

Lotta Berthsdotter (tennisskolan)

Lotta har hittat boende tills vidare. Tack för hjälpen!

Abonnemang utomhus

Får vi fresta med en härlig sommarupplevelse! Varför inte boka ett abonnemang för den humana summan 900 kr från mitten av maj till mitten av augusti. Hör av er till info@lbtktennis.se om ni vill veta mer. Ni som hade abonnemang förra året får självklart förtur till de tider ni hade då.

Trevlig helg

Stefan Strandquist, Tf. klubbchef