Minitennis inkl Multi-Skillz

Minitennis är för dig som är 4-5 år. Hösten 2020 skall du alltså vara född 2015-2016. Ni kan välja mellan fredag kl 17-18, söndagar kl 10-11 eller söndagar kl 11-12. Ange önskad träningsdag vid anmälan och ange även om det är någon anmäld kompis som du vill träna med.

Tennisracket finns på plats för utlåning de första två gångerna men därefter behöver du införskaffa en egen racket.

I samband med träningen så kommer våra utbildade tränare även bedriva Multi-Skillz träning. Denna form av träning bygger på allsidig rörlighet och koordination för barn. Se www.multi-skillz.com och https://www.tennis.se/barn-ungdom/multi-skillz/ för mer info.

Kostnad för minitennis är 850:- per termin och man måste även vara medlem. Medlemskap kostar 200:- per år. Anmälan gäller både höst- och vårtermin så om du inte ska fortsätta under vårterminen så måste en avanmälan ske senast 10 december.

Höstterminen startar den 11 september och avslutas den 13 december med uppehåll under höstlovet. Vårterminen startar den 11 januari och slutar den 25 april, med uppehåll för sportlov och påsklov.

OBS. För vår administration är det viktigt att ni fyller i fullständigt personnummer inkl 4 sista siffror i anmälningsformuläret.

Anmälan:

https://www.matchi.se/forms/jVRHiF7NIdbzqhe6zKIp