Viktig information med anledning av Covid-19

Regeringen presenterade igår sitt förslag om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare . Svenska Tennisförbundet inväntar förtydliganden från Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten om vad detta innebär för idrotten och tennisen och de kommer därefter skyndsamt att hantera frågan.

För Lomma-Bjärreds Tennisklubb innebär det att vi med omedelbar verkan, alltså från idag tisdagen den 17 november, genomför nedanstående åtgärder baserat på de allmänna restriktionerna.

Följande gäller från och med idag, tisdagen den 17/11:

1. Max åtta personer samtidigt i vår cafeteria. Kom in i hallen strax före du ska spela och undvik att stanna kvar efter spel. Föräldrar lämnar och hämtar utanför tennishallen.

2. Fler stationer finns nu med handsprit. En station finns nu även vid vår nya glasdörr där alla går till och ifrån banorna. Vänligen sprita dina händer både före och efter spel.

3. Vi stänger vuxenträningen från och med idag tisdag. Den träning som bedrivs för vuxna på måndagar kl 14-16, tisdagar kl 18-20, torsdagar kl 19-20 och fredagar kl 12-13 är härmed stängda.

4. Vi stänger minitennisen från och med fredagen den 20/11. Alltså träningen för 4-5 åringar som bedrivs på fredagar kl 17-18 och söndagar kl 10-12.

5. Kansliet kommer att begränsa sina öppettider.

6. Vi stänger seriespel och alla extra aktiviteter.

7. Vi begränsar hänget i loungen vid padelbanorna genom att ta bort loungemöblerna. Bänkar finns istället utplacerade. Vänligen håll avstånd och lämna området direkt efter spel.

8. Omklädningsrummen är öppna men endast för toalettbesök och snabbt skobyte. Duscharna är avstängda. Undvik gärna att använda omklädningsrummet och vi ser gärna att ni är färre än åtta personer i detta utrymme.

9. Vänligen undvik allt “häng” i vår anläggning dvs kom strax innan du ska spela och lämna hallen direkt efteråt.

10. Driftpersonal kommer att prioritera städning av omklädningsrum och övriga allmänna utrymmen före övriga arbetsuppgifter.

11. Gymet är stängt.

Tills vi får andra restriktioner så håller vi vår anläggning öppen för er som är friska och kan respektera våra förhållningsregler.

Med hopp om förståelse från er alla.

Med vänliga hälsningar

Lomma-Bjärreds Tennisklubb