Information gällande sommaren 2021!

Information till LBTK:s medlemmar rörande vår & sommar 2021

Snart är det dags för oss att öppna upp Saltsjöbaden för spel på vårt röda grus, något som ska bli fantastiskt härligt ?

Att verksamheten bedrivs utomhus från och med maj månad innebär förhoppningsvis att vi nu kan genomföra våra träningar, tävlingar, läger och sociala aktiviteter på ett mer Covid-19 säkert sätt – att faktiskt kunna följa och genomföra allt i vår gedigna aktivitetsplan. Detta leder såklart till att vi får en ännu bättre klubbkänsla och får ut ännu mer glädje av vår roliga sport.

Här följer information som berör olika områden inom vår verksamhet under maj – september 2021.

Träningsverksamhet/kurser/läger

Under sommaren kommer vi som klubb erbjuda träningsaktiviteter för alla åldrar och nivåer. För att ta del av vad som erbjuds så hänvisar vi dig till vår hemsida http://www.lbtk.se/anmala/

Nytt för i år är att träningen för både tennisskolan och tävlingsgruppen förlängs med ytterligare tre träningsveckor i augusti. Så, för dig som är anmäld till juniorträning med start 3/5, tränar du även utomhus 16/8 – 5/9.

I år får även minitennis möjlighet att träna utomhus på söndagar kl 10-12!

Ytterligare info och fler nyheter finner du på http://www.lbtk.se/anmala/

Tänk på att det är begränsat med platser till alla aktiviteter så var ute i god tid med din anmälan!

Anmälningsformulären öppnas upp onsdagen den 24 mars.

Abonnemang och övriga spelformer

Det är nu dags att teckna upp sig för abonnemang utomhus och en fast utomhustid kostar 1100 kronor för 14 möjliga speltillfällen, med start 17/5 och sista datum blir 22/8. Troligtvis kommer din abonnemangstid krocka någon gång med våra sommaraktiviteter och då får du givetvis en timme tillgodo insatt på ditt Matchi-konto. Hör av dig om så skulle bli fallet så löser vi det ?

För att teckna abonnemang så mailar du fredrik.lundh@lbtktennis.se och det är först till kvarn som gäller. Ange specifik dag, tid och bana som önskas. De tider som ej finns tillgängliga är på grund av vår barn- och ungdomsverksamhet.

Följande tider finns tillgängliga att teckna som abonnemang:

Måndagar kl 7-15 sju banor, kl 18-19 två banor och kl 19-21 sju banor.

Tisdagar kl 7-15 sju banor, kl 18-19 fyra banor och kl 19-21 sju banor.

Onsdagar kl 7-15 sju banor och kl 18-21 sju banor.

Torsdagar kl 7-15 sju banor, kl 18-19 fyra banor och kl 19-21 sju banor.

Fredagar kl 7-8 tre banor, kl 8-15 sju banor och kl 18-21 sju banor.

Lördagar kl 7-12 sju banor och 15-21 sju banor.

Söndagar kl 7-10 sju banor, kl 10-12 fem banor och kl 15-21 sju banor.

Föregående års utomhusabonnemang ligger inte som grund för detta årets tecknande av abonnemang utan varje medlem måste söka abonnemang på nytt. Alltså ingen förtur.

Det finns även möjlighet att boka strötimmar och/eller köpa några av våra förmånliga spelkort.

Mer info kring dessa olika spelformer finner du på http://www.lbtk.se/spela/spelformer/

Seriespel

Inomhussäsongens seriespel är inställt pga pandemin men under maj månad är det tänkt att utomhussäsongens seriespel ska starta. Nytt för 2021 är att Svenska Tennisligan (STL) introduceras. Svenska Tennisserierna, elitserien och division 1, Svenska Juniorcupen och nästan alla av landets regionserier slås från och med den 1 maj 2021 ihop till ett gemensamt seriespel med namnet Svenska Tennisligan.

Det innebär att alla lag – oavsett nivå – ingår i samma seriespelsstruktur. Varje nivå är anpassad till spelarnas ålder och ambition. Tidigare regionserier spelas på lokal/regional nivå. Allt ska förenklas med administration osv.

LBTK har många lag anmälda i årets utomhusserie. Vi har A-lag för både damer och herrar och veteranlag i Herrar 75, Damer 45 och Herrar 45. STL har endast juniorserier utomhus för Flickor/Pojkar 13 och där har vi 2 lag anmälda för pojkar och 2 lag anmälda för flickor.

Kontakta serieansvarige Ted Tingvar på info@lbtktennis.se vid funderingar.

Aktivitetsplan

Föreningens aktivitetsplan är uppdaterad för verksamhetsåret HT 2020 – HT 2021 och uppdateras sedan löpande under året. Initiativ får gärna göras av medlemmar, välkomnas och stöttas av klubben, men klubben driver inte dessa. Kontakta gärna klubbchefen om du har någon aktivitet som du skulle vilja genomföra.

Föreningens aktivitetsplan finner du på www.lbtk.net

Sponsorer

Klubben har fått några nya sponsorer under 2021. Vi vill så klart välkomna vår nya bansponsor inredningskurser.se! Superkul att våra båda padelbanor nu har namnsponsorer. Sponsorskyltar osv är på gång. Vi har också fått nya sponsorer som valt att vara anonyma. Stort tack till er!

Vi har tagit fram nya sponsorpaket som finns i 3 nivåer. Game, Set och Match. Mer info om sponsorpaketen hittar ni på vår hemsida. Har ni frågor eller tips på nya sponsorer eller andra samarbeten får ni gärna höra av er till Ted Tingvar på info@lbtktennis.se

Klubbkläder

Tyvärr så kommer det inte kunna ske en ny beställning av klubbkläder nu under våren då det inte finns mer lagerfört på Adidas. Däremot så kommer en ny variant av våra klubbkläder till hösten. Mer info kommer till hösten.

Friskvårdsbidrag

Numera finns det möjlighet att köpa detta via ditt konto på Matchi. Du finner det under artiklarna presentkort och du väljer då den valör av friskvårdsbidrag som du ska köpa. För ett mer specifikt kvitto för detta bidrag så ber vi dig kontakta fredrik.lundh@lbtktennis.se

Anläggningarna

Vi fortsätter se över våra investeringsbehov i både inom- och utomhusanläggningarna. Gällande grusbanorna så jobbar vi för tillfället med att förbereda dem inför stundande säsong. Utomhusanläggningen håller öppet från och med 1 maj till och med 30 september. Exakta öppningsdagar beror på väderförhållandena.

Inomhusanläggningen kommer vi att hålla öppen för spel under hela sommaren.

Padel

Uthyrning av padelracketar sker nu genom vårt nya padelskåp. Du genomför ett köp via en av våra varuautomater, får då en nyckel som du sedan öppnar skåpet med. Efter spel låser du in racket i skåpet och lämnar nyckeln i brevlådan som är fäst på padelskåpet.

Och till alla er snusare – kom igen nu, sluta snälla att slänga och lägga snuspåsar i vår fina anläggning.

Sociala media

Följ oss gärna via Instagram och Facebook ?

Corona/covid-19

Precis som tidigare så vädjar vi till er att hålla avstånd på våra anläggningar, undvika trängsel i våra cafeterior och även ber vi föräldrar att lämna och hämta sina barn utanför inomhusanläggningen.

Vi ses på tennisbanan!

Med tennishälsningar

Fredrik Lundh

Klubbchef LBTK

fredrik.lundh@lbtktennis.se

www.lbtk.net