SOMMARINFO!

Hoppas allt är bra, att ditt tennisspel är på topp och att du trivs på LBTK!

Det har hänt och händer en hel del på LBTK så här kommer en uppdatering kring anläggningarna, klubbaktiviteter, personal och abonnemang för tennis & padel.

Utomhusanläggningen:

– Bana 1 och 2 är nyrenoverade och har inte riktigt satt sig (räknar med att det tar 1-2 år innan de är helt på topp. Vår vaktmästare Håkan gör allt för att få alla sju banor att hålla högsta kvalitet och överlag har vi fått till dem riktigt bra i år!

– Vårt klubbhus har renoverats; nymålade omklädningsrum & toaletter, nyinstallerade vaskar, nya toaletter & duschar, nya dörrar i våra omklädningsrum och utanför den allmänna toaletten finner du nu en kran där du kan fylla din vattenflaska. Hoppas ni nu kommer trivas ännu bättre i våra fina lokaler.

– Trädäcket är färdigt och nya cafébord med stolar finns nu på plats.

– Spotlights kommer installeras i vårt trädäck för att få till en mysigare känsla på kvällstid.

– Cafeterian kommer målas om invändigt inför nästa säsong.

– Ny fin gasolgrill är inköpt och den får ni givetvis, som LBTK-medlemmar, använda. Den finns inne i cafeterian och det är fritt fram att ha grillkvällar på klubben. Bara se till att rengöra och sätta tillbaka den i cafeterian efter användning.

Inomhusanläggningen:

–        Inomhusanläggningen håller vi öppen 365 dagar om året både för tennis & padel. Välkommen att lira inne hela sommaren vid regn eller om du helt enkelt hellre spelar tennis på hardcourt ?

–        Vi kommer testa LED-ljus på bana 1, montering av nya LED-rör sker under juni.

Klubbaktiviteter & Tennisträning

–        Vi har avverkat två stora tävlingar på klubben som båda hade rekord i antal spelare. Tack alla ni som hjälpte till och fick dessa båda tävlingar att bli topparrangemang!

–        Utomhusträningen för tennisskolan slutar söndagen den 12/6 och vi startar sedan upp igen måndagen den 15/8 och då gäller samma tider och grupper.

–        Lägerveckorna 25 & 26 fylldes efter bara ett par dagar, helt fantastiskt! Vecka 27 finns det fortfarande platser kvar och anmälan sker senast 19/6www.lbtk.net/anmala

–        Frukosttennis för vuxna sker på torsdagar kl 7-8. Anmäl dig via Matchi.

–        Vuxencamp med fokus på taktik & matchspel genomför vi 18-19/6. Anmälan sker via Matchi.

–        Klubbmästerskap spelas under vecka 32, 8-13/8. För mer info se www.lbtk.net eller kontakta Ted Tingvar på info@lbtktennis.se

–        Lördagen den 13/8 arrangerar vi en festlig barbecue för alla medlemmar – mer info kommer.

–        JSM-Race, vi arrangerar denna tävling vecka 31, 3-7/8.

–        Dubbelcupen, vi arrangerar denna tävling vecka 31, 4-7/8.

–        Anmäl till inomhussäsongen 2022-2023 är nu öppen. Info och anmälningsformulär finner du på www.lbtk.net/anmala

Padelabonnemang

–        Ny period för padelabonnemang startar 1 september så om du är intresserad av att teckna en tid så kontakta fredrik.lundh@lbtktennis.se    

Tennisabonnemang

–        Tennisabonnemang utomhus är igång och sista dag för dessa är 21/8.

–        Inomhusabonnemangen startar 15/8.

Personal

–        Personal för banskötsel – under sommarmånaderna anställer vi extra personal för banskötsel. Albin Jönsson vattnar banorna på helgerna. Isak Brandt och Måns Tingvar jobbar med anläggningarna under juli.

–        Personal cafeterian – under maj, juni och augusti håller vi öppet i cafeterian på fredagar kl 15-18, lördagar kl 10-16 och söndagar kl 10-16. Nio sommarjobbare delar på dessa datum och ni är välkomna upp för en fika och hänga på klubben ?

–        Den 15/8 anställer vi en ny anläggningsansvarig/fastighetsskötare som heter Mickie Semjaniv. Mickie efterträder Håkan Carlström som går i pension i slutet av året. Mickie kommer ta ett helhetsansvar för båda våra anläggningar och det ska bli riktigt spännande att få in honom i vårt lilla team.

Vi ses på våra anläggningar! / Fredrik Lundh, LBTK